mercredi 14 janvier 2009

Å gå på ski


En ting veldig spesielt når man fra sørland som på Madagaskar komme i Norge er snø.Vi har ingen snø på landet og veldig varmt. Jeg huske når jeg ha sett snø førtse gang i Oslo. Det var 29 oktober, en dato at jeg skal ikke glemme. Det var koselig, når jeg voknet på morgen, jeg ha sett alle tings ute som hvite. Første kommet jeg ute og tok snø. Det var kjempekaldt...men jeg gledet meg og se snø.
Men vi hadde ikke så mye snø i oslo og jeg ha ventet til Jul å gå på ski."Hjelpe meg, jeg skal falle sa jeg all tid" når jeg ha læret ski. Det er kjempe gøy og jeg fallet mange ganger, jeg vet ikke hvor mange ganger... men det er ikke så vondt når jeg fallet. jeg var bare red å falle men jeg tenker at det må man ikke tenke. Jeg husker når vi var på Mesnalia på Nyttsleir sammen med mange flott ledere. vi var ute på ski men det var ei jente som er fra Africa. hun fallet en gang også etter på hun sa at hun vill ikke å gå mer på ski. Hun tat skiene på hodet og gå med. Det var veldig morsom...

Det er gøy med snø men også kaldt. jeg nesten gråtet når vi var på Mesnalia, det var nesten minus 20 og det er kjempekaldt. Men men jeg håper at vi er mer snø til Mars eller April fordi jeg gleder meg å gå på ski igjen.

1 commentaire:

The most meaningfull holiday ever a dit…

WOW Seheno. Du er jo superflink i Norsk. Stolt av deg! Bra du liker snøen og Norge. Jula så koselig ut :)